Καθηγήτρια χορού, Χορεύτρια-Χορογράφος

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1983.Φοίτησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Θεολογίας και αποφοίτησε από το ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ στο τμήμα Βοηθός Φυσικοθεραπευτή-Υπάλληλος Εργαστηρίου Φυσικοθεραπείας.Σπούδασε μπαλέτο στη σχολή χορού της Judith Neil από το 1987 έως το 2003. Μέσα σε αυτά τα χρόνια απέκτησε τα πτυχία Advanced 1της Royal Academy και Advanced 2 Modern Theatre του ISTD. Συνέχισε τις σπουδές της αποκτώντας το Teaching Diploma (FDI και CDE) του ίδιου οργανισμού με καθηγήτρια τη Χριστίνα Φωτεινάκη. Το 2011 απέκτησε το Licentiate Diploma, με το οποίο αναλαμβάνει την εκπαίδευση υποψήφιων καθηγητών χορού, ενώ το 2012 έγινε πιστοποιημένη καθηγήτρια της Barre Astie. Είναι πιστοποιημένη fitness instructor του προγράμματος Human Mama για τη περίοδο της λοχείας.

Κατά καιρούς παρακολούθησε αρκετά σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό σε κλασικό μπαλέτο και μοντέρνο χορό. Μερικά από αυτά είναι το 2013 Tutor training στο Preston-Lancashire,το 2011 Barre Astie στην Αθήνα, το 2009 στο Chichester University στο Λονδίνο, το 2004 Performance Course της RAD στο Λονδίνο, το 2002 στο Broadway Dance Centre στη Νέα Υόρκη, το 2002 με τον Milton Myers στην Αθήνα και πολλά σεμινάρια από τη RAD και το ISTD. Άλλα σεμινάρια είναι τεχνικού ασφαλείας, Postnatal Fitness Workout, Βιωματικό σεμινάριο ψυχοθεραπείας-Gestalt και πολλά σε θέματα Φυσικοθεραπείας.Ακόμη,η ίδια οργάνωσε σεμινάριο φυσικοθεραπείας σε συνεργασία με τη «Physio Art Centre».

Ως χορεύτρια, κατέκτησε την 3η θέση σε ομαδικό σύγχρονο στον «International Competition» και συμμετείχε στη Eurovision χορού καθώς και στο 1ο Bootcamp του «So you think you can dance». Συμμετείχε στις παραγωγές του Hellenic Ballet of Thessaloniki και χόρεψε στο μήνα χορού καθώς και σε πολλά δρώμενα για τη Παγκόσμια Ημέρα Χορού. Επίσης, χόρεψε για τηλεοπτική επομπή στο Μακεδονία TV, καθώς και σε διάφορες άλλες τηλεοπτικές παραγωγές και Video Clip. Ως χορογράφος και ηθοποιός συνεργάστηκε με το παιδικό θέατρο «Δελφινάκι» για δύο χρόνια. Ακόμη χορογράφησε το έργο Cabaret 69 της ομάδας Pas Par Tu, ενώ τη δεύτερη χρονιά που ανέβηκε συμμετείχε ως χορεύτρια-performer. Το 2018 πρωταγωνίστησε στο έργο Cindetrella υποδυόμενη μια απο τις Κακές Αδερφές ενώ το 2019 συμμετείχε στην περιοδεία του ίδιου έργου.

Ξεκίνησε τη διδασκαλία στο κλασικό μπαλέτο και το μοντέρνο χορό το 2002 στη Θεσσαλονίκη, την  Αλεξάνδρεια & τη Χαλκιδική. Με εξειδίκευσει το μοντέρνο χορό ασχολείται έως σήμερα με τη διδασκαλία, ενώ εκπαιδεύει δασκάλες στο ίδιο είδος χορού απο το 2012. Από το 2006 έως και σήμερα είναι διευθύντρια της σχολής χορού Full Out και ιδρυτικό μέλος της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Pas.Par.Tu.  Διοργανώνει σημαντικά event & project με θέμα το Χορό στη Θεσσαλονίκη όπως την Ημέρα Μπαλέτου, το International Ballet & Contemporary Summer Workshop κα. και είναι Γραμματέας στο Σύλλογο Χορού Βορείου Ελλάδος.