Καθηγήτρια Χορού, Χορεύτρια,Fitness Instructor

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1980. Φοίτησε στη σχολή χορού της Judith Neil από το 1985 εώς το 1995. Το 1995 συνεχίζει τις σπουδές της στη Μ.Βρετανία και στο Elmhurst Ballet School για τρία χρόνια σε Ballet R.A.D.& I.S.T.D ,Modern theatre I.S.T.D, Jazz,Contemporary,Pas de deux,Flamenco,Musical theatre.

Eίναικάτοχοςτου Advanced 2 Ballet I.S.T.D, Advanced 2 Modern I.S.T.D, Intermediate R.A.D, Elementary Flamenco (Spanish Dance Society).

Επίσης κατά την τριετή της φοίτηση απέκτησε πτυχία διδασκαλίας στο Ballet & Modern του I.S.T.D. σε επίπεδο Associate. Αργότερα το 2002 απέκτησε το Associate Diploma στο Modern Theatre.

Αποφοίτησε το 1998 με το πτυχίο «Professional Dancers’ Course» πιστοποιημένο από το Βρετανικό Υπουργείο Πολιτισμού.

Το 2004 αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της Μ.Καφαντάρη με το δίπλωμα της καθηγήτριας χορού, με Άριστα.

Διδάσκει και διεθνείς Κοινωνικούς χορούς από το 1999 και είναι κάτοχος του Licentiate Diploma στους Latin χορούς και Associate Diploma στους Ballroom χορούς από το I.D.T.A.(International Dance Teachers Association).

Υπήρξε αθλήτρια αγωνιστικού χορού σε Latin & Ballroom στην ΕΧΟΕ

(Εθνική Χοροαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος) εως το 2006, με διακρίσεις στις κατηγορίες που συμμετείχε.

Από το 2011 είναι πιστοποιημένη Zumba® fitness instructor και ZIN member. Εκπαιδευμένη και στα εξειδικευμένα προγράμματα Zumba Toning, Zumba kids, Aqua Zumba, Zumba Step, με πάνω από 120 ώρες εκπαίδευσης από την εταιρεία Ζumba fitness LLC.

Διδάσκει χορό από το 1998. Έχει διδάξει στη σχολή χορού της Ν.Τηγανιτάκης (Λάρισα), της Μ.Λιάτσου (Θεσ/νίκη) μπαλέτο και μοντέρνο.

Στησχολήχορού Dance Club #97 Latin ,Ballroom. , modern jazz, street dance ,belly dance . Επίσης συνεργάζεται με διάφορα γυμναστήρια της Θεσ/νίκης.

Υπήρξε συνιδιοκτήτρια της σχολής χορού Dance Club #97 από το 2002 εως το 2012. Έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις και εκδηλώσεις χορού ως χορεύτρια & ως χορογράφος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια με καταξιωμένους καθηγητές & προπονητές σε όλα τα είδη χορού.