Καθηγήτρια χορού, Χορεύτρια, Χορογράφος

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1991. Σπούδασε μπαλέτο στη σχολή χορού της ‘’Judith Neil’’ από το 1997 έως και το 2006. Μέσα σε αυτά τα χρόνια κατέκτησε τα πτυχία, Advanced 1 της Royal Academy of Dance, Advanced 2 modern theater του ISTD ως χορεύτρια και το πτυχίο DDI του ISTD και RAD στο κλασικό χορό ως καθηγήτρια χορού. Καθώς και το 2013 αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της ‘ ‘’Φυλλίς Μάντζιαρη’’.

Κατά καιρούς έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό με καταξιωμένους καθηγητές, μερικοί από αυτούς είναι, Daniel Lommel, Rudy Bryans,Alain Astie στο κλασικό χορό και Ερμής Μαλκότσης, Χρήστος Στρινόπουλος, Μιχάλης Ναλμπάντης στο σύγχρονο χορό.

Ως χορεύτρια αλλά και καθηγήτρια χορού κατέκτησε πολλά βραβεία σε διαγωνισμούς όπως , 2η και 3η θέση στον ‘’ International Dance Competition Hellas’’, ‘’Ευ Δημιουργείν ’’ κ.α. Συμμετείχε σε διάφορες παραγωγές με διαφορετικές ομάδες ως χορεύτρια-performer και ως βοηθός χορογράφου, μερικές από αυτές είναι: Χορεθέατρο ‘’ΑΕΝΑΟΝ’’ του Daniel Lommel, ‘’Pas.Par.Tu’’ Dance Company, ‘’Dance Promotion Company’’,’’Δρώσα Μάζα’’, Χοροθέατρο ‘’Ντίνου Φανάρα’’κ.α

Διδάσκει από το 2009 κλασικό, σύγχρονο και μοντέρνο χορό σε διάφορες σχολές χορού στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και από το 2015 είναι συνέταιρος της σχολής χορού ‘’Full Out’’.